Faaliyetler

İLSAM MEVİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI – 2017

Tüm Din Eğitimcileri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Akın KARADENİZ’in “KUR’ÂN’DA İSTİĞFAR ve TEVBE” konulu konferansları ile iştirak ettiği “İLSAM MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI-2017” halkımızın yoğun bir katılımı ile 29 Kasım 2017 Çarşamba akşamı Bursa Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Sunuculuğunu Enes SAĞLAM’ın yaptığı Programımız İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Programımız Şeker Hoca Camii İmam-Hatibi Âdem ÇİFTLİ hocamızın okuduğu Kur’ân tilaveti ile başladı. Okunan Kur’ân’ın Türkçe meâlini ise 10. Sınıf Öğrencilerimizden Faruk Cem YILDIZ aktardı.
Programımızın açılış konuşmasını Revizyon Hareketi Bursa İl Başkanı Sayın Yunus KILIÇ yaptı.
9. Sınıf Öğrencilerimizden Muhammed Fatih TOZANLI Onursal Başkanımız Sayın Muhammet İlyas BOZKURT Beyin “HATIRLATMAK GEREKİR’’adlı şiirini seslendirdi.


İlköğretim öğrencilerimizin Kur’ân’dan usul ayetlerini Arapça orjinalleri ve Türkçe mealleri ile birlikte okumaları katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.


Uludağ Üniversitesi Öğrencilerimizden Şerife YILDIZ Cengiz NUMANOĞLU’na ait “DAHA KUR’ÂN NE DESİN’’ adlı şiiri seslendirdi.


Tüm Din Eğitimcileri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Akın KARADENİZ “KUR’ÂN’DA İSTİĞFAR ve TEVBE” konulu konferansları ile katılımcılara hitap etti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − fifteen =

*

Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün